Quality Stud

ORIGINELE en EXCLUSIVE veulens op de 2014 editie van de Flanders Foals Auctions.

Op zaterdag 28 juni gaat in Bonheiden om 20:00 uur de Flanders Foal Auction van start.  20 veulens en 3 exclusieve embryo’s zullen er door veilingmeester Dirk Zagers geveild worden.

Van de 20 veulens springen er twee “ specials “  in het oog. 
De meest originele is wel een atletisch hengstveulen  van niemand minder dan Heartbreaker uit de volle zus van de Holsteinse stempelhengst Quantum.   Dit jaar worden er maar 3 producten van Heartbreaker geboren.  2 in Europa en 1 in Amerika waarvan wij er  één van de in Europa geborene mogen veilen.

Een ander opmerkelijk veulen komt uit een combinatie van twee van de meest tot de verbeelding sprekende hengsten van dit ogenblik namelijk Cornet Obolensky en Casall ASK.  Het  veulen in kwestie is een zoon van Cornet Obolensky uit de ¾ zus van Casall ASK .

Naast deze twee “specials “ worden er ook nog TOP veulens aangeboden uit de beste merriestammen die er zijn.  De hengsten  Mr Blue,  Cornet Obolensky  en  Kannan zijn vertegenwoordigd met elk twee producten.  Verder treffen we veulens aan van onder andere :  Quick Star, Air Jordan,  Comme il Faut , Diamant de Semilly en zo meer.

Tevens worden er 3 exclusieve embryo’s aangeboden waaronder een embryo uit de volle zus van Big Star en een embryo uit Evitta van het Roosakker.

Ga naar het nieuwsoverzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?