Quality Stud

Quality stud eerste, tweede en zesde plaats in einduitslag Regionale Cyclus.

De Regionale Cyclus 2018 is voorbij.  Een eerste evaluatie.
 
Tweede bij de vierjarigen.
 
Bij de vierjarigen stonden we sinds de start aan de leiding met Gucci Quality.  Maar toen deze halfweg de competitie verkocht werd nam huisruiter Jens Philipusson met Ocean Quality gezwind de leiding over. Door het systeem van de twee minst goede resultaten niet mee te laten tellen waren er voor de finale twee kandidaten voor de eindoverwining.

Een misverstand tussen paard en ruiter deed Jens de das om waardoor hij vrede moest nemen met een welverdiende tweede plaats in het eind klassement.  Bravo Jens, en dit pas voor je tweede deelname.

Zesde bij de vijfjarigen.
Ruiter van dienst Cederick Deknudt loodste Pistache Quality naar een zesde plaats in de eindrangschikking. 

Emira wint opnieuw het eindklassement maar nu bij de zesjarigen.

Emira Quality , de 3/4 zus van Holsteinde tophengst CLARIMO ASK, was vorig jaar reeds eindlaureate bij de vijfjarigen onder het zadel van Tom Camerlynck.  Dit jaar ging de top ingestelde Emira verder op haar elan.  De drie laatste manches van de cyclus werd ze echter uitgebracht door Cederic Deknudt daar we Emira gaan voorbereiden voor het internationale werk.  Dus een gedeeld succes hier mede mogelijk gemaakt door Cedrick Deknudt en Tom Camerlynck.  Heren bedankt !   

Ga naar het nieuwsoverzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?