Quality Stud

Eindelijk weer een update

We zijn 22 december, en het laatste berichtje op de site van Quality Stud dateert van 7 september, schande, maar ik ga daar verandering in brengen.  Het probleem is dat  www.hippomundo.com *  al mijn tijd opslorpt. Maar op het einde van het jaar maken velen onder ons goede voornemens, wel de mijne is dat ik van Quality Stud weer een prioriteit ga van maken. 

* Voor de fokkers die hippomundo.com niet kennen, ga gerust eens kijkje nemen, je vind er alle informatie die een fokker moet weten om een rendabele fokkerij op te zetten. Via Hippomundo wordt je ook op de hoogte gesteld telkens een van je fokprodukten, waar ook ter wereld, deelgenomen heeft aan een nationale of een internationale wedstrijd. 
Een niet te missen tool voor iedere fokker.  :  www.hippomundo.com


Terug naar onze paarden.  Deze bleven gelukkig niet ook gans die tijd bij de pakken zitten.  Zij sprongen echter wereldwijd de pannen van het dak.  Zo kwam het slechts in 2007 opgerichte Quality Stud wereldwijd de TOP 30 binnen voorwat het aantal gefokte paarden die actueel actief zijn in de de internationale sport.   En dit niettegenstaande we maar gemiddeld een 6-tal veulens fokken per jaar, springen er nu al 29 eigen gefokte paarden internationaal. . 

Alle TOP 10 resultaten van de paarden van de laatste drie maanden zou te vele paginas vullen.  We beperken ons hier enkel tot de overwinningen en één  (uit de vele) tweede plaatsen, maar deze was dan ook op het Wereld Kampioenschap dit jaar.. 

Miss Quality won onlangs met Laurens Houben (BEL) in het Duitse Gock een nationale 1.40m level rubriek.

Ferrari Quality
won meerder wedstrijden met Aiko Paridean (BEL) in Valence ( ESP)

Ocean Quality
, ondertussen verkocht aan Stephex Stables, won op 9 november in Valencia ( ESP) een 1.40m wedstrijd met dochter des huize Emilie Counter.

Indian Quality
won in Villamoura ( POR) een 1.30m wedstrijd met de Ierse ruiter David Simpson die de teugels overgenomen heeft van de Amerikaanse Maggie McAlary.

Opium Quality won op 14 oktober in Cluny ( FRA) onder het zadel van Nicolas Deseuzes ( FRA)

En de 7 jarige Nevada Quality ( foto) werd met Hendrik Denutte ( BEL)  tweede (op 1/100 van een seconde ) tijdens de kleine finale op het Wereld Kampioenschap in Zangersheide, 

Ga naar het nieuwsoverzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?