Quality Stud

Training for the American market

Zoals gezegd zijn wij van mening dat het produceren van een paard al op de eerste dag begint, misschien zelfs al eerder!
 
Met deze filosofie in gedachten benaderen wij de opleiding van jonge paarden een beetje anders dan de meeste anderen, met een zware invloed vanuit de horsemanship-wereld. Ons doel is om onze paarden stap voor stap te leren wat er van hen gevraagd wordt en hen de tijd te geven om elk concept op een ontspannen manier te begrijpen. Wij zoeken naar begrip, niet naar onderwerping. Met dit begrip tussen mens en paard creëren we duidelijke communicatielijnen die een leven lang meegaan.
 
Wij behandelen ieder paard als individu, er bestaat hier geen ‘one size fits all’ trainingsmethode. Wanneer elk paard de tijd krijgt die het nodig heeft en de hulpmiddelen die het nodig heeft, wordt de kans op succes groter. Voor ons betekent succes dat we onze paarden zo goed mogelijk zien concurreren met hun ruiter, terwijl ze ook genieten van hun werk en hun leven. Voor ons is dat een overwinning.
 
De paarden worden bij Quality Stud getraind door de Amerikaanse amazone Jennifer Goddard. Deze samenwerking met Jenn en haar Stateside Farm opent een kanaal om paarden rechtstreeks aan Amerikaanse ruiters en trainers te verkopen, met volledige transparantie, een zeldzame troost in de huidige markt. Naast het produceren van onze eigen paarden, zijn we voortdurend op zoek naar paarden die geschikt zijn voor alle disciplines, inclusief de Hunter- en Equitation-markten.
 
 
Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar Jenn op statesidefarmbelgium@gmail.com 

Ga naar het nieuwsoverzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?